Jul i Florida

I sommer bestemte vi os for at holde jul og nytår et sted hvor der var sol og varme.

Valget faldt på Florida, da vores børn och min søsters børn gerne ville sammen i Universal Studios. Vi valgte et rejseselskab til at planlægge rejsen for os, da det var meget svært at finde flybilletter i juletiden til 12 personer, min mand, jeg og børnene, min søster, hendes mand og børn og min mor. Det blev til 7 dage i Fort Lauderdale og 7 dage i Orlando. Altså jul på stranden og Nytår i parkerne.

I Fort Lauderdale boede vi på hotel. Dejligt sted, med pool og kort privat bustur til stranden.

Det kan man godt lige holde ud når man kommer fra regn og slud.

Vi havde valgt ikke at holde juleaften, men gik ud og spiste på en fantastisk restaurant. Så smuk og med overdådig middag. Jeg har slet ikke fanget det på billeder 🙁

Det var lidt mærkeligt at holde jul under palmerne, men julepynt var der nok af og det var stort og så smukt.

Vi var selvfølgelig også en tur i Miami og Everglades og en hurtig smuttur til Key Largo.

Og så gik turen videre til Orlando. I Orlando skulle vi bo i hus. Det var noget hyggeligere end hotel. Stort hus med værelser til alle og egen pool. Vi kunne lave mad selv og bare hygge os ved poolen.

Vi havde planlagt to store ture, Universal Studios og Cape Canaveral (Kennedy space center) og det er jo næsten et helt blogindlæg for sig selv. Fuldstændig fantastiske oplevelser og her kommer lidt billeder. Jeg gemmer Harry Potter til en anden dag.

For vores familie var det, det helt rigtige at prøve noget nyt og anderledes på denne årstid og alt i alt en helt fantastisk oplevelse for os alle. Og jeg kan kun anbefale palmer, sol, varme, strand, Starbucks og lækker mad i julen.

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *