Haven

Efter endnu en tur over sundet, vil jeg vise lidt billeder af det jeg fik lavet i haven.

Kom jo selvfølgelig over til en overgroet have med højt græs og ukrudt overalt. Men det er jo en længe forsømt have, så der er virkelig meget at gøre. Jeg fik pyntet lidt på det, gravet et gammelt bed frem og renset, sået en masse solsikkefrø, popkorn, duftærter og ranunkler. Bliver spændende at se hvordan det ser ud næste gang vi kommer.

Det blev såå fint 🙂

Masser af fine planter i den gamle have, som bare skal graves frem mellem ukrudt og buske.
Foran huset

Vi fik også besøgt børnenes nye skole, en tur ved Møns klint og til sidst fik Lina og jeg styr på bedet langs med huset. Rensede for ukrudt og satte sten hele vejen. Vi fandt en gammel havebænk i det gamle drivhus 🙂

Ja der er lang vej endnu, men processen er også sjov.

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *