Pigeværelser

For længe siden flyttede børnene rundt på værelserne og vi havde et herligt sommerprojekt. Jeg lovede billeder her på bloggen, men der var jo også så meget anden den sommer og det hele gik lidt i glemmebogen. Nu har vi shinet pigernes værelser op. Den yngste på 10 år var træt af børneværelset og ville have det lidt mere som storesøster, men samtidig plads til alle hestene 🙂 Da vi skal flytte ville jeg ikke købe en masse nye møbler, så dette er hvad vi fik ud af det, med det vi i forevejen havde. (dog lidt nyt) Tingene på billederne foroven kan købes her

Den ældste på 15 år vil ikke have meget på sit værelse og helst ingen farver. Så det blev gråt og hvidt.

Hende på 15 har vi lige holdt fest for, Non-firmation eller 15 års fødselsdag. Til festen ville hun have alt lyserødt. Laver et nyt indlæg om det 🙂

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *