Efterår og Halloween

Nu er det endelig blevet oktober, min absolut ynglingsmåned. Det er så smukt og hyggeligt, og denne oktober har det været fantastisk vejr.

Det har været en oplevelsesrig sensommer og efterår, med alt nyt som er sket. Børnene skulle starte i ny skole og aktiviteter, skaffe nye venner, forsøge at tilpasse sig en ny kultur og falde til. Jeg har forsøgt mig med lidt nyt job og selvfølgelig arbejdet på hus og have, og så skal jeg jo også forsøge at tilpasse mig og få nye venner. Den store datter på efterskole og ældstesønnen stadig i Sverige. Alt nyt og spændende men også hårdt. Så det blev en tiltrængt efterårsferie i Sverige.

Sverige

Det går stadig langsomt med huset men jeg har haft møde med arkitekten og det ser lovende ud. Dette er jo en totalrenovering hvor alt skal skiftes ud og hvor skal man starte og hvordan skal det gribes an. Et puslespil som vi desværre ikke kan lægge selv, der skal mange fagfolk ind over. Ja det er et meget stort projekt som jeg bare glæder mig helt vildt til at komme ordentligt igang med. Der er stadig en del oprydning tilbage. Så ikke nogen nye billeder af huset i denne omgang, men der kommer lidt efterår og Halloween.

Og så bliver der produceres kastanjedyr og græskar:

Halloween

Og så afsluttede vi oktober med spøgelseshuset i Stege:

Følg også unikhem på http://instagram.dk/unikhem

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *