Om UnikHem

Mit navn er Mette Myram og jeg er 43 år. Bosat i Sverige med min dejlige familie, mand og 4 børn. Jeg er pædagog, indretningsentusiast, medejer af bloggen lavenblog.dk og http://vextr.co og tidligere ejer af webshoppen UnikHem som nu er blevet til en blog.

På denne blog vil jeg skrive om mit liv i Sverige, om min passion for smukke ting, om siden lavenblog.dk og om vores mange rejser, bla til USA. Jeg elsker dansk design og genbrug. Jeg redesigner gerne gamle ting og vil også lave et par DIY ér en gang i mellem. Fotoserier og interview med mennesker jeg finder intressante og som jeg synes har smukke hjem, vil også præge min blog. Jeg vil komme med inspiration og gode idéer til indretning ude og inde, rejser og til hvordan du laver din egen blog (lavenblog.dk) og så vil du kunne følge udvikligen af “huset på Møn”.

New York

UnikHem er en blog for dig der interesserer sig for et hjem med personlighed, for dig der kan lide genbrug, for dig der elsker dansk design, for dig der synes om den moderne retro stil, for dig der vil indrette unikt. Jeg viser dansk design fra forskellige designere som jeg synes er spændende og også gerne hvor genbrug er nøgleordet. Genbrug og udnyttelse af restprodukter er med til at give boligindretningen et helt unikt udtryk med personlighed og historie. Jeg designer og syr med omtanke og kreativitet og her er genbrug og udnyttelse af restprodukter også en stor del min bevidsthed. Her finder du håndlavede smykker, unikke tekstiler syet af smukke retro stoffer og redesignede loppefund. UnikHem er inspiration til unik indretning.

Comments are closed.